Frivillig i RF-Regi

Hvilke minner vil du sitte igjen med fra studietiden? Lesesalen? Pensum? Eksamensnerver? Tørre forelesere?

Det er nå du har muligheten til å skape minnene som varer livet ut.

Venner, fester, gallamiddager, debatter, konserter – studietiden skal huskes for så mye mer enn bare lesesalen og pensum, og det er hos oss historiene du vil fortelle barnebarna om oppleves. Her læres alt du ikke hører om på forelesning. Du får praktisk erfaring og møter utfordringer som kan være gull verdt når den voksne verden en gang banker på døren.

Som frivillig i RF-Regi regnes du også som frivillig i Realistforeningen, med alle fordeler det innebærer. Du vil blandt annet få muligheten til å delta på våre morsomme interne arrangementer, du får rabatter i bar og kafé og du får mulighet til å bruke våre lokaler utenom åpningstiden.

RF-Regi vil kunne gi deg en morsom opplevelse og lærerik erfaring innen lyd, lys og scene. Å være med i RF-Regi vil si at man er med på opp- og nedrigg før store ferster, er med på dugnader, får muligheten til å være med på intern og ekstern kursing, samt mulighet til å arangere konserter, filmvisninger og mye mer.

DJ-gruppen

Dj er en undergruppe av RF-Regi, fokuset i denne gruppen er å snurre plater og skape stemning på dansegulvet på arrangementene til Realistforeningen. Crewet vårt består av både proffesjonelle DJs og amatører på ulike nivåer. DJ-gruppen har vist seg å være et flott springbrett for DJs med ambisjoner, andre blir med rett og slett fordi de elsker musikk. Vi er så heldige at vi har midler til å investere i det ustyret vi har lyst på, noe som har resultert i en imponerende samling av utstyr og musikk. Vi har mengder av musikk både på vinyl, cd, kasett(!) og digitalt. Det er med andre ord veldig veldig gøy å jobbe som DJ.

Vi opplever mange fulle dansegulv og fornøyde gjester i løpet av semesteret, så dette er en av de triveligste “jobbene” du kan ha i RF. Så om du har lyst til å dele din kjærlighet for musikk med andre, anbefaler vi at du sender oss en e-post til dj-sjef@rfregi.no og forteller oss noen ord om deg selv, så hører du snart fra oss!

Lyd-gruppen

Lyd er for personene som er mest glad i å lære om lyd. Dette er personene som lærer seg å styre lyd under konserter og arrangementer. Gjengen her består av dyktige lydteknikere og amatører som lærer seg å styre lyd under arrangementer. Dette er et flott sted å starte for å senere kunne jobbe som tekniker gjennom oss eller frilanser proffesjonelt. Her er det gode muligheter til å lære å styre lyden under mindre band og artister, så terksel er lav og du får god oppfølging av personer som har god kontroll på dette. Er dette noe du kunne sett for deg, da anbefales det å sende en mail til regiformann@rfregi.no

Lys-gruppen

Lys er for dem som alltid ser opp i taket på utesteder og blir fasinert over lysshowet på konserter. Vi har en rekke forskjellige type lys og du vil lære etterhvert å kunne bruke avanserte lysbord tilsvarende det som brukes under festivaler og konserter. Crewet får virkelig kose seg og teste nye ting på arrangementer som semesterstart hvor lysriggen er på sitt største i foreningssammenheng. Vi har en rekke lys, alt fra vanlige glødelys til avanserte bevegelige lys. Er dette noe du kunne sett for deg, da anbefales det å sende en mail til regiformann@rfregi.no

Ønsker du å bli med i foreningen?

Vi har ukentlige møter på mandager i Realistforeningen. Disse starter 18.04, så det er bare å dukke opp for en hyggelig prat med de frivellige i foreningen. Det er selvfølgelig også mulig å sende oss en mail hvis du foretrekker det. Send en mail til regiformann@rfregi.no, så blir du kontakt snart og blir satt i kontakt med riktig person etter hva du ønsker å bidra med.

Mer om de forskjellige vervene kan du finne her